Stevns Garderforening

Stiftet 1913

Opdateret & Rettigheder

I 2023 var der 7.558 klik/gæster på Stevns Garderforenings hjemmeside.

I 2022 var der 6.916 klik/gæster på Stevns Garderforenings hjemmeside. 

I 2021 var der 6.556 klik/gæster på Stevns Garderforenings hjemmeside. 

I 2020 var der 7.118 klik/gæster på Stevns Garderforenings hjemmeside. 

I 2019 var der 9.923 klik/gæster på Stevns Garderforenings hjemmeside. 

I 2018 var der 8.759 klik/gæster på Stevns Garderforenings hjemmeside. 

I 2017 var der 7.936 klik/gæster på Stevns Garderforenings hjemmeside. 

I 2016 var der 7.381 klik/gæster på Stevns Garderforenings hjemmeside. 

I 2015 var der 10.830 klik/gæster på Stevns Garderforenings hjemmeside. 

I 2014 var der 8.749 klik/gæster på Stevns Garderforenings hjemmeside. 

I 2013 var der 7.162 klik/gæster på Stevns Garderforenings hjemmeside. 

I 2012 var der 1.323 klik/gæster på Stevns Garderforenings hjemmeside. 

Disclaimer

Informationer gengivet på denne hjemmeside er alene tænkt som generel information.

Informationerne på hjemmesiden er forsøgt gengivet så præcist og opdateret som muligt og stilles til rådighed uden nogen form for garanti.

Ejeren af hjemmesiden (Stevns Garderforening) er således ikke ansvarlig for direkte, indirekte eller andre forbundne skader opstået ved adgang til eller brug af indhold fra denne hjemmeside uanset nøjagtigheden eller fuldstændigheden af et sådant indhold. Desuden kan ejeren af hjemmesiden uden varsel standse offentliggørelsen af siden på Internettet.

Ejeren af hjemmesiden fralægger sig ethvert ansvar for og forbindelse til andre hjemmesider, til hvilke denne hjemmeside linker. Disse links anføres udelukkende som en service, og oplysningen af et link til en given hjemmeside indebærer ikke, at ejeren af denne hjemmeside tilslutter sig indholdet af en sådan hjemmeside.

Ejeren af hjemmesiden garanterer ikke, at de under domænet liggende hjemmesider eller serveren, hvorpå siderne ligger, ikke indeholder virus eller andre skadelige elementer.

Rettigheder

Ophavsretten til hjemmesiden og rettighederne til dets indhold tilhører ejeren af hjemmesiden. Hjemmesiden og de på hjemmesiden indeholdte materialer må downloades, såfremt materialet benyttes til ikke-kommercielt og privat hhv. forsknings brug og forudsat, at alle meddelelser og angivelser om ophavsret og andre ejendomsrettigheder bliver respekteret og der ikke foretages nogen  ændringer deri.

Det er ikke tilladt på nogen som helst måde at kopiere, reproducere, genudgive, uploade, opslå, sende eller distribuere på en hvilken som helst måde, indholdet af denne hjemmeside, herunder tekst, billeder, lyd, video til brug for kommerciel brug eller kommunikation uden forudgående skriftlig samtykke fra ejeren eller webmaster.*****

Tak for henvendelserne efter markedsføringen af hjemmesiden – her er nogle svar:

Persondataloven tillader ikke, at man offentliggør medlemsliste med navn og adresse på en hjemmeside (kun på et lukket medlemsforum)

Vi anfører generelt ikke mailadresser på sitet, idet der er risiko for “spam” fra ondsindede virksomheder, der specialiserer sig i fremsendelse af risikomail, der udgiver sig for noget andet.

 

Alle er velkomne til at fremsende foto fra foreningens aktiviteter gennem årene